image

Bezpečně přepravíme Váš motocykl

Česky English Español
Drobečková navigace

Úvod > BLOG > Málaga a možnosti našeho depa DEMOTO

Málaga a možnosti našeho depa DEMOTO



Nejenom vyzvednutí Vašeho motocyklu je za naším partnerským místem Málaga. Ale i servisní zázemí, dlouhodobé parkování, možnost stažení při nehodě a mnoho dalších výhod.

Málaga Španělsko DEMOTO

Koncept cestování s motoGBOXem je postaven na tom, že přiletíte “na lehko” do cílové destinace a zde na Vás již bude čekat Váš motocykl. Do Málagy jsme za loňský rok odvezli přes 1200 motocyklů a jen nás to utvrdilo v tom, že musíme  dělat svou práci nejlépe jak umíme..

Servisní zázemí

Mnohokrát se nám stalo, že jsme upevňovali motocykl do našeho motoGBOXu a zjistili jsme, že zákazník má sjeté brzdové destičky nebo sjeté pneumatiky, zkrátka, že motocykl není nachystán na cestu 100 %. Několikrát k nám přijeli klienti a nemohli, díky špatné baterii, nastartovat motocykl. A to jsou všechno věci, které umíme v Málaze vyřešit. Mnohdy rychleji, kvalitněji a rychleji jak zde v Čechách. Pokud byste tedy potřebovali zajistit jakýkoliv servisní úkon na vašem motocyklu, Málaga je to správné místo a zázemí pro Vaši motodovolenou. Od brzdových destiček řetězových sad, výměny olejů, pneumatik až po garanční servisní prohlídky.

Autorizovaný servis BMW

Náš partner, kde budete mít uskladněn motocykl, je oficiálním servisním partnerem BMW. V depu uvidíte mnoho motocyklů různých značek, pokud ale vlastníte BMW a budete chtít mít jistotu dodržení garance (záruky) tak můžete být v klidu. DEMOTO má oficiální zastoupení servisních prací pro značku BMW (mimo jiné CF MOTO, FANTIC a PIAGGIO)

Nehoda ve Španělsku ?

Ano, je to Vaše zasloužená moto dovolená, ale pořád jste na dvou kolech a více jak tři tisíce kilometrů od domova.. Stát se může cokoliv. Pokud byste potřebovali pomoci v rámci odtahu Vašeho nepojízdného motocyklu, umíme vyřešit i takovéto situace. V Málaze máme servisní dodávku, s kterou jsme schopni stáhnout porouchaný motocykl odkudkoliv a dovézt Vám jej zpět do depa Málaga (popř.do jakéhokoliv jiného depa Alicante, Madrid, Bacelona, Almería) a poté s motoGBOXem do ČR.

Dlouhodobé parkování

Pokud si Andalusii zamilujete natolik, že se budete chtít vrátit např.několikrát za zimu, je tady pro Vás jedinečná možnost zajištění dlouhodobého parkování. Motocykl můžete ponechat v jakémkoliv časovém rozmezí v našem depu Málaga a bude Vás to stát  50 eur / měsíc / motocykl. Motocykl  si můžete kdykoliv vyzvednout, pojezdit a zase vrátit.